kimeraantikvarium webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

KÖNYVKERESŐ

Üzletszabályzat
A vásárlás menete:
A VÁSÁRLÁSHOZ NINCSEN SZÜKSÉG REGISZTRÁCIÓRA!
Vagy a bal felső sarokban található KERESŐbe írja be a keresett termék címét, szerzőjét - vagy a TÉMAKÖRÖKben böngésszen.
Ha rátalált a keresett termékre az áru fényképére vagy a címére kattintva bővebb leírást talál. Ha megtalálta a keresett terméket a KOSÁR ikonra kattintva, azt kosárba helyezheti. A kosár tartalmát a jobb felső sarokban látható BEVÁSÁRLÓKOSÁR felirat alatt láthatja. Itt mindig törölni is tudja, ha mégsem szeretné megvásárolni az ide helyezett árut.  A VISSZA gombbal tovább válogathat. Ha végzett a böngészéssel a RENDELÉS ELKÜLDÉSE vagy RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE gombra kattintva folytathatja a vásárlást. Ezután a RENDELÉS FOLYTATÁSA REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL ikonra kattintva láthatja a megrendelt árukat. A rendelési adatok megadása és az üzletszabályzat kipipálása után a VÉGLEGESÍTÉS ikonra kattintva a megrendelést befejezte. Az Ön által megadott email címre kap értesítést a további teendőkről (fizetés, stb.)
JELENLEG SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES PÉCSETT, vagy BUDAPESTEN, A JÓZSEF KÖRÚTON !!!

A SZERZŐDÉS NYELVE MAGYAR.
KÜLFÖLDRE NEM POSTÁZUNK!
Termékgarancia:
A megrendelt könyvekre és egyéb termékekrea Ptk. 305 § szabályai szerint felelősséget vállalunk. Hibás teljesítés esetén az antikváriumot legyen szíves értesíteni (7621, Pécs Váradi Antal u. 5/a, Tel. 72 / 210 - 971 vagy csepelics@gmail.com)! A Ptk 306 §
-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint a terméket kicseréljük, ha cserére nincsen mód a vevő választása szerint árengedményt adunk, vagy a vevő elállhat a vásárlástól.
Elállás joga:
14 naptári napon belül a vásárlástól a vevő indoklás nélkül elállhat. /17/1999 (II.5.) korm. rendelet 5§/.
A sértetlen árut a saját költségén juttassa vissza az antikváriumba (7621 Pécs, Váradi Antal u. 5/a) és 30 napon belül visszatérítjük a vásárlás ellenértékét.
Adatvédelem:
Megrendeléskor kizárólag azok az információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, amelyek az adott termék kiszállításához szükségesek./1992. évi LXIII törv./

A kapcsolódó jogszabályokról, rendelkezésekről és az internetes vásárlással kapcsolatos tanácsokról  a BEVÁSÁRLÓKOSÁR doboz VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK feliratra kattintva olvashat.


Bevásárlókosár

KIRAKAT

Hírlevél
Webáruház

0.0469 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc